打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 搵game

我想搵一隻 以打鬥為主 有冇lv唔緊要
唔要一鍵自動打怪 打怪用老鼠或鍵盤 行路一樣用鍵盤
類mhfo但非打怪為主(有怪打都好)
似gunz但要比較冇咁現代化(大概刀劍弓箭等等)
似sd高達但唔要太Q版(唔一定要寫實)

2d 3d冇所謂 但唔要橫向
電腦需求太高就免了
內地外地冇所謂 日美比較好
盡量唔好韓國 當然得韓國有就算
收費的彈開

大概是這樣 好似冇乜e d game
要搵咁既game難道好似高左d
而且小弟機廢 玩唔到太勁既game
希望各位能幫小弟搵到  ...
回復

我諗你自己整番隻啦= =
咁高要求
回復 支持 反對

我諗最岩樓主既都係fez-.-
回復 支持 反對

le個要求真係好難....唔淮用mouse同keyboard.....姐係你想點玩
======================================
類mhfo但非打怪為主(有怪打都好)
等獵刃啦~同學
======================================
似gunz但要比較冇咁現代化(大概刀劍弓箭等等)
姐係指果人物系統?
咁"激戰"!?得唔得(不過你要玩美服...現家港激台服接左....差唔多320港幣買斷1+2章唔洗再比錢佢)
電腦要求唔高
似sd高達但唔要太Q版(唔一定要寫實)
哎....要玩機械人...
一)你要等到5~6月中
二)去玩G7
大哥...你要求真係太高= =
比個製作團隊你...你都唔會做到le種 game= =
哎....你都係番去玩web game算啦= =
回復 支持 反對

le個要求真係好難....唔淮用mouse同keyboard.....姐係 ...
翼風 發表於 6-4-2010 23:51
G7重有人玩- -?
回復 支持 反對

我諗#4的誤會了
我講的似係玩法
機械唔機械冇所謂的
回復 支持 反對

我相信你想搵動作/TPS game
可惜我玩開FPS
我知既game都係韓國......
超時空戰記得唔得啊,不過都係Q版喎
一係等遲d metal rage 出台版(係機械TPS但係唔係Q版)
陸版dragon nest係ARPG應該都唔錯,有得打怪又有pvp(剛封測完)
我係知咁多,希望幫到你
回復 支持 反對

玩瑪奇啦 f你
回復 支持 反對