查看: 2819|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 搵一隻相信好多人都想搵既game,請大家入黎討論下

打左咁多年onlinegame 大多都係玩d打怪升lv game
雖然好似好似悶咁...但係都係睇佢個模式點升法
..有d game就搞到好似單機game咁
明明隻隻game有個組隊系統係到
但係有幾多隻個系統係真係有用既呢?
而家出隻隻game都係...自己係咁打..跟住個任務係咁升
見到人都可以當透明...有d連副本都可以自己一個人打
而家仲有d game係打副本先要組人打...講真= =''打得幾多副本
唔通成日都自己玩?咁我玩gba仲好玩啦咁....
玩左咁多game...我覺得有一隻game俾我既feel係真係有人同我打機...
玩過墨香...玩得閒識人多所以都唔多悶...但係個組隊都係冇用...而家先出左咩組隊兩倍經
但係都係垃圾黎...兩倍..但係成組人都係分開自己打
而我講果隻就係飛天歷險...呢隻game唔算差...真係冇人識..小人玩
佢隻game係好多隻職...打怪升lv要有幾隻職係到...
好似要有e c 要有樂c回mp..要有引手拖怪..要有打手..要有放技既
呢隻game因為係大6game..好小人玩..所以我冇玩到
跟住出左天龍...一開始都話係組人升...組人打副本..我對onlinegame有番d希望
但係而家有玩天亳都會知天龍而家搞成點...d外掛佬多到- -''得個ec要係機前面
其他都可以走左去 = ='''同埋又係有錢玩哂
呢d組隊打怪..一齊合作先叫online game家ma
我覺我online game既原意係可以好多人online咁一齊玩...而家出d game愈出愈單機化
真係玩成個星期一個字都唔打...一個人都唔組都玩到落去...咁玩黎仲有咩意思..自己玩既online..咁不如玩psp nds
好想搵番一隻...係真正既online game ..係可以組人升...打怪係唔同職做唔同野..玩下合作
組左人...去搶人場自己升 (哈..好狗)人地黎搶...成組人打走佢地...合作打怪升..又一路吹下水
咁先叫onlinegame!!好想搵番隻係個組隊系統有用既.....打怪係組人一齊打既game
唔該大家俾dgame我=]
回復

回復 1# waianyip

WOW或aion都係可多人組隊打副本
WOW,係我見甘多game之中功能最正既一隻遊戲
回復 支持 反對

luna啦,打怪果陣都係好似你甘講,組根重要升lv的話!!!!!
回復 支持 反對

luna我玩到40lv...智育...但係去到40lv又係組唔到法c升..太小人玩啦
回復 支持 反對

sp1 我覺得應該ok 不過都係衝裝屈錢=.=
回復 支持 反對

天地玄門汁左粒/.\但我真係好鐘意果隻.....都付合你講果d野
唔一定要隊長先可以組人...隊員都可以組= =而且你好自然咁會吹水= =
回復 支持 反對

講起香港真係好笑~幅本單機打真係 香港風氣!~ 人地外國online game 真係組人打 組人升lv
呢家係 其他論壇到  不時可以見到 如何單刷 如何一人打幅本 仲要大把人去研究~ 之後d人又話d game冇人組
跟本係自己搞出黎~ 幾好game 都衰啦~!
回復 支持 反對

講真~要 合作 係要玩d技術 game  當然 勁舞呢d 單人技術game 除外~
mhpfo 同 遲d ga 瑪奇英雄傳 c9 一定會 組返人打 =__=" ( 最起碼頭果1 2個月會 )
但係落到香港 又唔知 n年後ga事~~ 希望佢地d關 set到 難道有錦難得錦難= ="
回復 支持 反對

唉,,咪就係..d玩家自己玩到衰哂
真係好想搵隻game係組升..ec回hp..有人引怪有人爆怪果d
呢d好好玩..但係真係冇game係咁
回復 支持 反對

勇online
我認為有齊你所講既野
不過一開頭會難升d
要搵到d同lv既一齊升先易!
回復 支持 反對