打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 真係鐘意online games既人入a_a

其實打機都係同fd玩姐
簡d 休閒既game都唔錯
wong87 發表於 21-3-2010 23:30

休閒game以前隻戀愛盒子1流
同d fd 1路玩1路吹水勁正 又唔洗追lv
回復 支持 反對

打咁耐機.只有石器先係真正的遊戲~
回復 支持 反對

MHF幫到你.........佢係我玩過咁多game之中最正之一,雖然收月費....but冇外掛
我等緊C9同瑪奇.HERO
回復 支持 反對

rpg先借开  因为越来越无新意
闷了

我主要玩休闲ol
回復 支持 反對

MHF幫到你.........佢係我玩過咁多game之中最正之一,雖然收月費....but冇外掛
我等緊C9同瑪奇.HERO ...
DS|F@!LoVeCwC^^ 發表於 23-3-2010 12:09

"我等緊C9同瑪奇.HERO"
你o既意思係等香港代理?!
回復 支持 反對

-.-個人玩game為影相&整相.
所以都會揀畫質勁靚既3D GAME-_-
回復 支持 反對

so 我都係覺得wow係最好玩...隻game出左好耐...又飛  又跑...d寵多到你買唔哂....

pvp 系統一流..冇外掛.冇話有錢玩哂..打副本30幾人...要打幾日...比人攻城,,,公會吹雞百幾人係門口等人殺....

冇話咩開紅唔開紅...聯盟 部落  2軍...一見即開波....唔駛比面...你話咁樣會阻住你升lv??極少數人會係一個位到打怪升=.=個個都係做任...任務難道高提示小...你行哂全個wow地圖..你唔用3日你想行哂?冇可能...我最印象深o既任:游水去到最底仲要冒住自己冇氧氣..搵個寶盒...................

打副本60人小事..一定有人陪你打...wow 技術 = 王道...個個都話難升...難升..我想講..80lv先係一個開始...你味到80lv咩都做唔到...要玩技術..呢隻係一個好好choose
回復 支持 反對

鍾意PK!!!
回復 支持 反對

我覺得依家d online的確好無聊,但有隻game封測緊.叫做獵刃.係殺龍game.好似魔物獵人.但係唔洗每個月交錢^^.勁正.有得想
回復 支持 反對

主要有水吹,有戰打就留得住d人(我認為)
e家果d好多都係自己多
互動少
感覺上升級打怪online比國戰/對戰game多好多
(香港)~
回復 支持 反對