樓主: 35737262557
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星夢又出d屈錢又屈機的裝喇

關閉 [複製鏈接]
罷買IS OK XDD"
各位吾好哂甘多錢喇@.@"
回復 支持 反對

可惜  今次e套s  我諗..味必屈機-0-
睇下左右就知了 多防s.. 5防
我諗..應該唔會太多人買
回復 支持 反對

個d就係唔知玩n奈先有的錢
除左你24小時勁打怪同寶的話
咁我就冇野講喇
係唔係先
回復 支持 反對

又冇點數卡賣.__.仲要出裝出咁快
回復 支持 反對

說實話, 回應幾位人兄
我非常同意你地的說法
唯獨是"白手興家"令我心底裡升起一股不平凡的怒火,難以抑制
斗膽在此說說
此夢不同彼時之夢,彼時之夢仍在心中
看大家的回覆,應已知道,星夢有錢才能玩下去
初初玩時抱著不屈的精神,奮鬥,組隊殺怪,打王
分享心得, 有說有笑的玩著星夢
可現在, 大家都在奮鬥, 卻是在和星夢的官方拚鬥
玩下去, 它的裝備已經遠超之前所謂的終極武器, 技能了
職業的影響本來仍是深遠, 現在? 職業之間的差距已經不再任何地方
也不是你的7,8級技能, 而是你有沒有刻紋, 唯一玩下去的地方, 就是放長雙眼, 看它還能吐出幾個刻紋
之前說什麼, 超強刻紋技能, 有了又會怎樣怎樣,
可現在呢?? 一個新出的無敵刻紋, 把你n個東東比下去
一件又一件的不可交易裝備, 大家也無懼紅名的處罰
放心的秒殺白名玩家, 展開撕殺, 即使向性值很高
最多也不過照常升級, 反正升級一向是一件苦事,也許會被小葵秒殺,但我看將來被秒殺的會是小葵吧?
高級玩家也不在乎經驗的多少(低級玩家也殺不了人)只是打怪儲名譽值, 又或者是積分點
換取一件又一件的"限量裝備",到後來? 星夢百貨推出絕版裝備, 全新的幸福娃娃(我說是折福才對..)
快點去買啦,快呀,天天都在提醒,還在4天,3天,2天,1天,最後一天!! 過不久: 星夢百貨絕版貨物捲土重來! 大家快把握機會吧!!!!.... .... .....

最後我自己,決定不再管星夢
也由得以前努力奮鬥的裝備, 包括絕版的星古(以前還說是最強的背部,把我搞了一年才買到手,轉頭又升值)
低級裝備, 反正我一向背著星古, 好像超強
但到現在,走兩步也看到一個40級的秒殺荒地的怪物,不斷屠殺...
好個星夢, 以前又說團練升級, 樂趣無窮, 現在呢? 我呸... ....有目共睹!

一會兒我順便放出離開星夢的宣言吧!
回復 支持 反對

星夢唔出咁既野 佢地點搵食=  =又要出糧比人 仲要24小時開住電腦- -電費都幾係野- -
回復 支持 反對

的確係,佢唔出野點留客-.-
回復 支持 反對

唉星夢係咁家la!話吾定遲d出面具@@
回復 支持 反對

說實話, 回應幾位人兄
我非常同意你地的說法
唯獨是"白手興家"令我心底裡升起一股不平凡的怒火,難以抑制
斗膽在此說說
此夢不同彼時之夢,彼時之夢仍在心中
看大家的回覆,應已知道,星夢有錢才能玩下去
初初玩時抱著不 ...