打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新Game測試員計劃 - 會員意見發表

投訴接受!!!!:handshake
請問會員投訴原因及懲罰該會員的是什麼呢??
leongkwam 發表於 10-2-2009 19:47

唔需要原因
直接ban ac了事-v-
回復

好耐無番黎新Game 測試團..自從離職後..
見到更多好兄弟..撐起個版..0_0

係時候應該來發表感受..

呢個計劃其實個陣都想搞(迷:甘你又唔搞)
因為個陣無乜人手..又忙於談....戀愛xd
所以最後都係失敗

終於看見這計劃成功的一面

果然Nakuz 測試員的實力是不能忽視

希望再光臨新Game版

會看見更進一步的計劃E_E

然後打倒樂趣二千
囧雲上
回復

查實我對新game測試團 有第2步計劃既想法~
重點係放落 親身體驗完既 詳盡"個人"玩後感~
第1步好成功做左介紹 但係有d朋友睇左又想進一步了解隻game 但係又想睇下人地對隻game點講
第2步計劃想法就係為此而生
有冇人十卜個計劃?
回復

查實我對新game測試團 有第2步計劃既想法~
重點係放落 親身體驗完既 詳盡"個人"玩後感~
第1步好成功做左介紹 但係有d朋友睇左又想進一步了解隻game 但係又想睇下人地對隻game點講
第2步計劃想法就係為此而生
有冇人 ...
細銘仔 發表於 11-2-2009 06:05

個感想咪寫e樣野
只係d人寫得唔詳盡咁解= =
回復

我意思係為更加深入既感想  即係唔係為左post介紹 而係測試員真係比時間同心機去玩e隻game既感想~
回復

u mean好似d game書咁寫得深入d???
如果係咁,我早就想咁做,但係怕搶人生意(迷:無咁易牙?)
回復

u mean好似d game書咁寫得深入d???
如果係咁,我早就想咁做,但係怕搶人生意(迷:無咁易牙?)
zerozero1234 發表於 11-2-2009 18:31

其實我係嘟-zone派黎既~.~
我寫期期書都係抄呢到嫁(汗

我意思係為更加深入既感想  即係唔係為左post介紹 而係測試員真係比時間同心機去玩e隻game既感想~
細銘仔 發表於 11-2-2009 10:30

要比d真係想玩既lo..
唔係比我地呢d所謂既測試員去試...
其實測試員呢個計劃有咩用??
人人都測試得遊戲嫁la...(有錯嗎?
有d人真係鐘意隻野...咁就長玩d...
寫篇野咪長d lo....
我地呢d"測試員"係玩快速嫁la~.~
寫書果d...都唔會玩好耐la(汗
好多野都會走去抄下論壇啊果d~
最多感想自己寫少少lo~

最緊要效率及實際情形
只投入個人既感想,,,係冇用...
唔通人人以你既角度黎睇??
no way
你只要寫出隻game有咩好/壞就足夠
當然...最好以舊game黎比較下d 新game,黎作出有咩好左/衰左
要是新game比舊game更差的話...比我唔會玩
回復

唔需要原因
直接ban ac了事-v-
JSN 發表於 10-2-2009 21:37

版主大哥唔好呀>.<
回復

版主大哥唔好呀>.
EY3P 發表於 12-2-2009 07:25

唔ban ac都得=口=
樂點清零XD
講笑-v-
回復

其實我係嘟-zone派黎既~.~
我寫期期書都係抄呢到嫁(汗

要比d真係想玩既lo..
唔係比我地呢d所謂既測試員去試...
其實測試員呢個計劃有咩用??
人人都測試得遊戲嫁la...(有錯嗎?
有d人真係鐘意隻野...咁就長玩d...
...
leongkwam 發表於 11-2-2009 13:10

我指既唔同遊戲介紹  遊遽介紹就正如你所講既一樣 要快要新為重點.
而我所講既深入係實際內容既深入,當然我知個個測試員到未必會咁岩玩到果隻game,
測試員亦到唔係萬能,就例如我e家玩緊石器時代2:要達成條件有幾項,
第一:必屬對隻game有愛(啥?
第二:真係比時間去了解遊戲,
第三:要有責任心去報導~
第四:必須為cb/ccb遊戲
(條件有加減空間~實際情況因應市場調查XD)

我除左係新game測試團發出遊戲介紹外,我更加係石器時代2個版發出好多心得同內容,
如果遊戲本身係ob緊既話 大部份人到有得玩咁寫第2部份既計劃係冇意思,
當然我唔知版與版之間可唔可以做到"誇"版合作~
如果真係可以做得到 我覺得e個計劃可以去嚐試討論~
回復