樓主: lippowing2009
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 【港巨】被暫時鎖定保護帳號30多頁

lippowing2009 發表於 27-4-2016 08:13
唔該曬! 信已sd, 希望有好消息, 佢會唔會回信俾我?  
我搵左好耐都搵唔到佢個Email , 你係邊度知道呢個Em ...

佢會回信,我都爬文搵到呢個EMAIL
回復 支持 反對

等左1日1:1webmail佢仲未回信
回復 支持 反對

細乂恆 發表於 27-4-2016 19:52
等左1日1:1webmail佢仲未回信

你點解可以用1:1既 ? 佢唔係封左你個帳號登入唔到咩?
回復 支持 反對

lippowing2009 發表於 27-4-2016 23:15
你點解可以用1:1既 ? 佢唔係封左你個帳號登入唔到咩?

我再開多個帳號同佢1:1
回復 支持 反對

有無人已經解左鎖???
回復 支持 反對

peter07sam13 發表於 29-4-2016 19:11
有無人已經解左鎖???

佢一日先回一次好難咁快就解到封
正一垃圾黎
回復 支持 反對

細乂恆 發表於 29-4-2016 20:45
佢一日先回一次好難咁快就解到封
正一垃圾黎

官方有回你啊?  我E-mail send左兩日 , 1:1左一日   佢仲未回我
希望雙經之前可以幫我解封啦...
回復 支持 反對

lippowing2009 發表於 29-4-2016 20:48
官方有回你啊?  我E-mail send左兩日 , 1:1左一日   佢仲未回我  
希望雙經之前可以幫我解封啦... ...

email冇回淨係1:1回左 好麻煩
回復 支持 反對

細乂恆 發表於 29-4-2016 20:51
email冇回淨係1:1回左 好麻煩

請問1:1回左D咩 ? 會唔會話因為咩原因鎖定AC? 定係又要你覆呢樣覆個樣?

之前我1:1個度寫完野之後upload身份證, 但一禁確定就send左去(張相2MB佢load都唔知有無load到), 根本都唔知有無upload到張身份證
之後禁返入去1:1封信到睇都無得睇返自己究竟有無upload到身份證    ...  

唉  都唔知幾時先可以解封返... 26號到依家啦... 賠償就一定無嫁啦
只想佢可以俾返我玩, IP都封埋, 無野玩悶到爆

Thanks!
回復 支持 反對

lippowing2009 發表於 29-4-2016 21:49
請問1:1回左D咩 ? 會唔會話因為咩原因鎖定AC? 定係又要你覆呢樣覆個樣?

之前我1:1個度寫完野之後upload ...

感謝您的來信,因您同身份證底下之帳號【xxxxxxxx】被暫時鎖定保護帳號,還請您傳真【服務同意書】說明提供您【4/1~4/26】當時的遊戲行為與進行遊戲的地點,請您至【香港巨商官網】→【登入】→【會員中心】→【修改會員資料】→【密碼提示答案查詢傳真驗證 - 透過傳真修改資料】→下載【服務申請書】,且填寫並傳真【服務同意書】。

填寫完畢後附上您的身份證相關證明文件(身份證、駕照、戶口名簿,選擇其一),並於申請人簽章處以正楷親筆簽名,填寫完成後,傳真至【(02)2656-0381】,將有專員為您處理 。

因為我影印機有d問題又冇得傳真同掃瞄到電腦重sand左幾次1:1比佢 而佢就一日先回一次
好廢真係哂哂玩家d時間
我間牧場就黎比佢搞到掉拍賣得反3日
回復 支持 反對