打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 好悶.........呀.....真係悶到爆....

頭像被屏蔽
回復

魔獸世界,

商城都無得你開。
回復 支持 反對

呢幾日試左好多隻game....唔夠半小時就刪...唔係食水太深就全部任務game....
錢唔係俾唔起...因為自己份糧 ...
hing仔 發表於 16-8-2010 11:40

hkd放番 唔會唔抵其實

唔食水既玩技術game mkz你用錢都買唔到槍
回復 支持 反對

我都有試幾隻-3-不過幾隻都係做任既...打怪難升到 我諗佢出怪黎做咩-3-
回復 支持 反對

hkd放番 唔會唔抵其實

唔食水既玩技術game mkz你用錢都買唔到槍
逝小翼 發表於 16-8-2010 19:35

放翻出去賺到幾多
賺到都唔夠用佐的點多。
如果真喺可以唔用點玩到好勁的,你真喺叻仔.
但你已經輸曬用來讀書、打工的時間.咁咪仲賺得多錢.
我收AC、收勁裝都得啦. 只因有班咁的工人肯花時間幫我製作.
打機享受的樂趣其實有幾多呢,日日機械式打怪升LV,我唔信你會覺得有趣開心.
回復 支持 反對

其實照你咁講,食水唔好太深概game香港唔會有太多。但係,有幾隻你試下玩囉!
第一:CSO,有永久槍包埋落acc到,好明顯係槍game。
第二:魔獸世界,正如上面咁講,商城都無得你開。
第三:e個就好似收月費概,星海爭霸2,真係好玩。
回復 支持 反對

放翻出去賺到幾多
賺到都唔夠用佐的點多。
如果真喺可以唔用點玩到好勁的,你真喺叻仔.
但你已經輸曬用來 ...
翼風星痕 發表於 16-8-2010 21:15

打機唔係為 賺錢

我只係想講 唔想蝕太多可以放番ac咁解
如果打機賺得多錢我而家做緊=_=

[各位巴打有咩好game介紹呀...........................??????]
另外我想講 mkz真係好多野都未出 暫時可以唔洗錢都靠技術 就係咁多=_=

同埋而家我都覺得打機打到悶 除左玩一兩場mkz同信長之外我都無打機--
(其實我諗你誤會左我既意思.
[我玩夢歷都用左唔少...轉頭黎一唔想玩...唸返好唔低....好浪費]
我只係想話佢可以減小損失咁解. 再加上佢玩過既樂趣 我覺得唔算唔抵 比著我唔係真係咁鐘意隻game我都唔會放錢落去)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔食水既玩技術game gunz你用game錢都買到槍
回復 支持 反對

http://www4.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=676

估計有最少100000000個遊戲
你玩3世都玩唔完
回復 支持 反對