打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 搵隻 用錢玩哂的game 升lv的 多人玩既

sd同天龍好難唔用錢玩嫁@@"你試下啦....(龍我覺得你死都唔用都唔會廢到冇朋友)
回復 支持 反對

武林群俠傳,又可以掛機
回復 支持 反對

回復 5# limingyin
SD高達都唔係升lv._.
回復 支持 反對

想最勁?? 你要先有12x萬港元
龍online
全身紫裝..上灑最強既完美石..強化最高..計返點數卡錢百幾萬港元
睇 ...
芥楠 發表於 2-7-2010 06:08

12X萬港元對天龍八部黎講..要玩晒只係一件少事.
天龍八部ONLINE 曾經大陸SER有位神人全身9石總值幾百萬元港幣.幾百萬只係石既錢.未計EQ

所以我可以肯定天龍八部 一定係最食錢既ONLINE
因為平均想要一個普通AC可以殺得下人既都講緊幾千上  有玩過天龍八部某SER都知有個團叫殺X團
個到D人最勁個個差唔多全身6石..係個個SER想生存你冇幾萬都唔洗指意生存到.
我諗有玩過某SER都知殺X團既事...
回復 支持 反對

回復  limingyin
SD高達都唔係升lv._.
zsavbt 發表於 2-7-2010 22:09

唔係咩-.-?
要升軍官的軍階, 仲有升部高達的等級..  
我之前玩, 升部s級高達的等級, 由新兵(最低lv)升到特裝3都升左兩個星期
回復 支持 反對

回復 15# limingyin

-.-因為我見樓主講果D GAME都係打怪GAME. . . .
回復 支持 反對

我唔要d 太卡通果d ...仲有 要係主要打怪升~
岩先試完玄武豪傑傳 太lag...so要搵d 需求唔太高既 打怪升同玩錢既game
回復 支持 反對

回復  limingyin

-.-因為我見樓主講果D GAME都係打怪GAME. . . .
zsavbt 發表於 3-7-2010 00:41

我見SD都算係升lv的game所以先講出黎..
回復 支持 反對

龍online 琴日 由早上玩到晚上 先係得果30lv 而家仲升緊 覺得好悶下 由新手 比d物品 到而家都唔知點用
玩到而家30幾lv 都唔知係到做緊乜 狂做任 有d悶下wo 龍online
回復 支持 反對

有錢玩game點解唔用錢整好部腦,大把野玩
回復 支持 反對