打印 上一主題 下一主題
收起左側

NUB TEAM - SPT

原帖由 IAMCKL 於 25-6-2008 09:22 發表

呃post又点??黎我打??come on
我又無用tig錢買野,,好過tig成日無人發post回post
我有話佢地無咩?我係話佢地係咪可以周圍話人nub呀
識少少扮代表 囧

傻仔..成日小朋友咁..咩黎我打?! kai bear黎架你..我查字典都吾知咩叫黎我打,,你好似昔日有個video打cs個小朋友咁又係成日come on..lol
我話你tig呃post又關買野咩事,,,九吾搭八...你回post都係講埋d九吾搭八既野..乜野重新安裝window,,牙bear..
係人都可以話人nub架啦..點解一定要講ep rs個d...你想人地知道你識得呢d野好勁?! rofl
何以見得丫?! >>識少少扮代表
回復 支持 反對

原帖由 ChINt0 於 25-6-2008 10:08 發表

傻仔..成日小朋友咁..咩黎我打?! kai bear黎架你..我查字典都吾知咩叫黎我打,,你好似昔日有個video打cs個小朋友咁又係成日come on..lol
我話你tig呃post又關買野咩事,,,九吾搭八...你回post都係講埋d九吾搭八既 ...

咩叫 " 吾知 "
我回POST係九"唔"搭八,,錦又點 ??
我講左一句 COME ON 就會好似個VIDEO打CS個小朋友咁又係成日come on ??
係囉你唔係識少少扮代表,,你咩都識晒,,你勁晒你型晒
回復 支持 反對

冇錯,佢地的確係on9 team
回復 支持 反對

原帖由 IAMCKL 於 25-6-2008 10:33 發表

咩叫 " 吾知 "
我回POST係九"唔"搭八,,錦又點 ??
我講左一句 COME ON 就會好似個VIDEO打CS個小朋友咁又係成日come on ??
係囉你唔係識少少扮代表,,你咩都識晒,,你勁晒你型晒

lol ,,,傻仔丫
咁又點?!你又吾應..你係傻仔..咁又點?! 7頭...magg1e生日係度攪攪震..扮哂fd..你只係kai子一個
我覺得好似..吾代表你覺得..自己諗啦傻hei
回復 支持 反對

原帖由 ChINt0 於 25-6-2008 20:01 發表

lol ,,,傻仔丫
咁又點?!你又吾應..你係傻仔..咁又點?! 7頭...magg1e生日係度攪攪震..扮哂fd..你只係kai子一個
我覺得好似..吾代表你覺得..自己諗啦傻hei

Lolz..扮晒FD??MAGG1E同我講佢果日生日叫我係TIG開POST
整生日卡送比人,,祝佢生日快樂就叫攪攪震??囧
KAI子??...唔知邊個傻HEI囉可??
唔知就咪講啦 =D lol ,,,傻仔丫

回復 支持 反對

原帖由 Zagko 於 7-6-2008 14:30 發表

呵呵
我可能廢過你啦 , 如果你勁過我,你當然可以話我nub
因為事實上我係nub過你

但家陣係我地勁過佢地,所以可以話佢地nub ^_^
有2場有槍都比我oms @@
1p5 and 1p4
唔係佢都唔會話我地外掛啦
佢地條氣唔 ...

哇!姐係宜家話自己好X神啦?XDD
oms大X晒?ace = 王道?
回復 支持 反對

對MAGG!E咁好丫LOL"
LOL[Z]..<<<點解-...傻仔
回復 支持 反對

傻!!吾知就吾好開post啦!
我無team 囉!7頭!
Spt team <<<<笑!
其實玩cs...有邊個開外掛!會話自己開外掛架!
笑料!!
依加..開埋post..!!鬼都死撐自己吾系外掛啦! 

回復 支持 反對

原帖由 IAMCKL 於 25-6-2008 15:16 發表

Lolz..扮晒FD??MAGG1E同我講佢果日生日叫我係TIG開POST
整生日卡送比人,,祝佢生日快樂就叫攪攪震??囧
KAI子??...唔知邊個傻HEI囉可??
唔知就咪講啦 =D lol ,,,傻仔丫

你收聲啦!!傻仔扮型仔!
叫你系tig開post甘點牙!
人地當你狗,.先叫你開post咋![你吾系以為咩]
終生的狗!
回復 支持 反對

原帖由 ChINt0 於 26-6-2008 18:04 發表
對MAGG!E咁好丫LOL"
LOL[Z]..

靚仔.無野打要捉我捉錯字呀??囧
佢幫過我s0我先對佢錦好 Lol

原帖由 sHINg.. 於 26-6-2008 19:44 發表
你收聲啦!!傻仔扮型仔!
叫你系tig開post甘點牙!
人地當你狗,.先叫你開post咋![你吾系以為咩]
終生的狗!

傻仔扮型仔??囧
同上又係佢幫過我咪開post祝佢生日快樂
你地無對朋友係錦我唔怪你
睇黎你d fd叫你幫佢,,你都唔會,,原來幫人就係狗  ic
終生狗,,s0 what?好過你終生無朋友,,無女溝,無仔送終 Orz...

回復 支持 反對