查看: 97438|回復: 467
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 日本幸福online SGNEO(關於官網首頁公告問題已有解釋!!)

我:handshake

game入面都有好多香港人同台灣人@.@
回復 支持 反對

我米國@@
你name名叫咩@@?

今日arm arm update jo新野..要係官網登入...好煩..
想玩既應該要睇教學先識玩@.@
回復 支持 反對

原帖由 l03126 於 26-3-2008 21:09 發表
我之前香港公測都有玩-v-
3個3x
果時35封頂-3-
日日pk解任幾正-0-
一收錢就無人玩了-,-
玩過禁多online game我最難忘始終係幸福online
唔似得有d online game 禁
完全唔洗用腦練功 無d變化

幸福係呢方面羅jo個好好既平衡..玩禁耐我都唔覺悶=]

雖然有日幸..不過始終無香港幸福個陣玩得禁爽

ps 香港公測我都係3隻35lv a.a
回復 支持 反對

原帖由 蒙奇•D•路飛 於 26-3-2008 22:16 發表
好似個香港版唔洗錢果陣都好多人玩既~
不過佢又無啦啦收錢!!
我就唔玩啦!!
知後我個FD話佢仲想玩!!
所以比左錢入左去玩!!
點知~主城個小人到/.\(我諗冇30人)
我諗係咁既原因啦!!先汁
當時我仲係小學生...對於要比錢既game唔識搞 先無玩...
而家日幸唔洗錢 仲唔玩翻夠本xDD
回復 支持 反對

原帖由 對不起]] 於 27-3-2008 00:51 發表
我唔係幾識睇日文,好困難,入到去接任務,唔知接邊個好=0=
好苦惱~ 唔知nhk你點玩ga呢@@"
我叫ルカパルト ~
我係羅國,因為以前玩開,我都有2隻35lv ,格同守~
以前同d fd玩,真係超開心 ...
http://forum.gamer.com.tw/A.php?bsn=07274
法恩 同 蒼狼
都有d日文對照表個d禁ga野
至於任務 我好多時都係問翻game入面d fd..
不過其實睇翻l任務lv 睇下d日文有無咩20匹 呢d字就分度個個咩任

你幾多lv @@? 入jo公會未@@?

ps 我對你個簽名圖都好有興趣xDD
    隻野幾得意a.a
回復 支持 反對

原帖由 對不起]] 於 27-3-2008 13:12 發表

我係香港版有兩隻35~唔係日版@@

因為唔識玩,所以冇玩到,而家仲是1lv格@@

我想問你,升lv組隊打王點都要同d日本人接觸傾計,咁如果佢同你講野,你會點?
你入個個公會係唔係香港公會?
仲有一個問題 ...
無點同日本人接觸過...=.=
如果升lv 可能會"嘗試"用英文...
but 多數d 日本人d 英文程度都唔算太高 未必明你講咩
如果必要既接觸 例如 同日本人買野
我會搵fd...之前有個fd 識日文 又係香港人
我有套 杉 都係拒幫我收的^^

我入個個公會除jo 1個日本人之外 其他全部都係香港人...=]

原帖由 l03126 於 27-3-2008 12:09 發表

玩日版你得35...?
無解任定吹水-"-
禁你有無玩 and 幾lv a.a?

老實講..無入點買經攻水 我覺得ok難升=.=
我仲好低lv...=.=

回復 支持 反對

原帖由 對不起]] 於 27-3-2008 18:23 發表

點解無啦啦收個日本人番黎既@@
個日本人都唔明你地up咩...
你地個會多唔多香港人online?
咁個香港日幸論壇呢?你知唔知?
個日本人 女黎a.a
你話點解收A_A

多數1-2頁人度
長假期個陣會多d

個論壇就唔知咩黎...我都唔知有d禁既野= =
回復 支持 反對

原帖由 對不起]] 於 28-3-2008 02:36 發表

你未玩過幸福@@ 咁就要試下啦~

幸福係由日本出品,
現在,無論係戰鬥模式,任務系統,等等
都係全港台online game獨一無二的,(以前戲谷有幸福既時候就唔係既)

唔知你有冇玩過風色幻想系列既單機game,
戰鬥模 ...
仲有技能有速度之分 可以自已做出一d連技 點樣係1rd之內 做出最大傷害
而且國戰係人同人打 佢既變化唔係而家d hk 禁1 2 3 4 個d online game可以比

ps 無話邊個國勁d...連人比較少既果頓 都試過羅jo 8個資點...
    so 好難講邊個國勁-.-
回復 支持 反對

原帖由 對不起]] 於 28-3-2008 11:50 發表
nhk有沒有msn?
我都識睇40%日文,因為我學過下,學到動詞果度give up左...
不過e+已經唔記得晒,
你叫我講我就唔識啦~
d任務內容原來都免免強強識睇,係d怪既名,npc名我唔記得~
睇番你比我個網先識睇
http://wiki. ...
有 add jo 你
怪名同npc名 係蒼狼個度都睇到@@
回復 支持 反對

原帖由 LamHoYi 於 28-3-2008 22:26 發表
d日文變哂亂碼==
applocale又較唔到,點算...
點樣較唔到
講下詳細情形話唔定幫到你=]

原帖由 蒙奇•D•路飛 於 28-3-2008 23:12 發表
有冇一個程式可以改日幸D野變成中文?
我聽日講話有的!!!
有既可唔可以比我呀!!!
THX!!冇既話算啦!!當我冇講個~
應該就無...未聽過有d禁既程式...
回復 支持 反對