查看: 2541|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (天空)去打小保險箱行過分流6見到成班66-73拾一班56-61人

什麼叫搶埸=.= 開佐女;神就唔可以比第二的人打果個埸?

回復

(天空)打完死地行過分流6見到成班66-73拾一班56-61人

我行過見唔到班高lv人打緊光狼 見到到低lv來打 叫人轉分流 人地唔轉係度串人

回復 支持 反對

係唔係頭先係分6 右側果班人呀?
我睇全頻見到呀.好似  小言乂 同小嬡 2條友話包左個右側黎打.人地黎打就話人搶場ma..
d人 on 9係咁架la..開左女神好似大晒咁(開女神就可以包場)呵呵
回復 支持 反對

係來班了 我原本去打小保險箱去 經過見到佢地係度打光狼之後有三個話佢地打緊叫佢地轉分流 
回復 支持 反對

ed人  欺善怕惡

如果d人高lv過佢地~
你估下佢地仲會唔會串77咁叫人走!?
回復 支持 反對

收皮啦你地 成班人唔知咩事係度嘈
用下腦啦  你咪開女神叫人黎打LOR
有D問題下wo
回復 支持 反對

你地唔知就唔好亂講野 中傷人啦 0.0
尋日我係度 0.0 乜都清楚晒囉
d人唔知右側點升 係度打人地d怪
每個ser都係咁打嫁啦 .佢地咁做就係度搶人地埸
小嬡小言佢地本身好地地叫佢轉ser"好有禮貌
係佢地唔肯轉 仲鬧人 [ 又玩包埸牙 白痴 ? ]
人地開緊女神都廢事理咁多 計續升
之後佢地仲要計續搶.  之後先嘈起上黎
唔係話高lv蝦低lv 囉 .自己搶埸唔岩在先仲要屌鳩人
= =咩人黎嫁?? 仲要係夢之家族既家長帶頭嘈先 .
之後唔夠人嘈
而家上黎開post 中傷人??? 你咪傻啦
貼相果個 大珈 尋日自己都有嘈0.0 仲係度扮公義 扮無姑

真可笑  ..你地唔知咩事唔該唔好亂講野

`
回復 支持 反對

我發覺係呢隻game玩有時真係好黑暗架 @_@""
高等級的玩家們也挺是串的也有一堆~
不講理的,搶怪的,偷襲的,串咀的, 甚麼花樣也有,
有錢真的那麼了不起 ?
有勢力就真的要欺負弱小嗎 ?
回復 支持 反對

原帖由 鍋貼 於 6-1-2008 16:59 發表
你地唔知就唔好亂講野 中傷人啦 0.0
尋日我係度 0.0 乜都清楚晒囉
d人唔知右側點升 係度打人地d怪
每個ser都係咁打嫁啦 .佢地咁做就係度搶人地埸
小嬡小言佢地本身好地地叫佢轉ser"好有禮貌
係佢地唔肯轉 仲鬧 ...

搶人場顧然是錯啦
但右側是公家的吧
無分係邊個吧
如果佢地無打你地d怪 自己打自己拖果d
你地霸住達地方唔係路喎 唔通要全世界就你地班高lv?
你地是否有禮貌 我不在場 所以唔清楚
我咁講並唔係話佢鬧人白痴係岩
你地真係有需要思考一下是否只有一方做錯了吧
回復 支持 反對

件事就係咁既....d人話自己開左女神.叫人去第2個分打.話個場佢地打緊(包場)..
包場都叫岩??呵呵.咁得6個分流.右側咪即是得6隊人可以打?(一個分流得一隊可以打?)咁其他人唔駛玩la..人地係個場打.又冇搶你打緊果d怪..你就話個場你包左..叫人走.你最岩law.比個good 你..人地坐係度費是同你地嘈.你地就以為人地唔夠你地嘈(真係天真).仲要以為係自己串到人地冇聲出...(果時我睇到真係笑.成班人以為自己嘈到人地冇聲出.係度係咁講自己有幾勁.其實人地費是同你班包場怪嘈..
一句講晒..
小嬡小言話個場佢地打緊(包場)叫人走.人地就冇走.繼續係度打.但係冇搶怪(冇打佢地打緊既怪).跟住就有班懶係勁既人黎到幫小嬡小言.仲叫人地入p場同佢地p.(好明顯大蝦細).仲要人地講sor.
我想問..呢度有邊個真係覺得隻game包場唔比人打係岩既?我估剩係得果班持住自己高lv果班人話可以包場law(嘈起上黎都可以p贏人)
回復 支持 反對