查看: 12571|回復: 225
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告] 各位於聊板的吹水區使用者請注意,有重要事情宣佈(再來一次!)

關閉 [複製鏈接]
俾我講中左bao_05
我真是烏鴉口bao_10
回復 支持 反對

我真係唔知我應該投邊個@.@||
個個都想投.....不過『今日』大事心情區其實可以close的,
暗影佢話唔玩樂古架啦........
回復 支持 反對

覺得瘋人院會好似微軟咁壟斷.....
回復 支持 反對

其實D吹水區你CLOSE佢地可以重開,
你係咪應該講定多d條款呢?W?
例如限制要有一定注冊日子先開..........唔好重開等......
回復 支持 反對

Originally posted by 呵呵^^(精銳左) at 2006-4-14 23:47:
其實我覺得有瘋人院 根本不用在名單上
瘋人院已經發展左好耐 裡會既常出現的人都是版主,高級會員之類
版主回文果陣已經睇到有沒有人呃post 所以瘋人院無論夠不夠票都沒有刪除的需要

沒有瘋人院的話一定會被圍X的bao_16
回復 支持 反對

首先 我只是提供意見

我都知

但係咁多組織你認為是好事嗎?
瘋人院千幾版 佔左全壇0.01%有冇?[我唔知啦 我唔係it人]
我知全壇14萬會員 要所有聊帶既會員都係同一個post吹水係好難

其實在這14萬會員中很多是潛水性質的....
但係分post比我覺得係一種 分別既感覺
2個組織有唔同既目的 我知 咁樣係可以同會員fd d

真係會FD的,但係有時會有一種局外人的感覺
但係搞到某d要打倒邊個邊個組織 你認為係好事嗎?

是那些人的問題吧....
大家黎到沱度係一種緣份 為何要搞咁多組織 一齊開開心心吹水唔好咩

其實所有吹水區都歡迎新人的^^
以前我果班fd已經4散咁 果時果d就真係吹水啦 個post9點開 夜既有3千回覆
果陣真係幾開心ka 但係開心既時間並不長
天下冇不散之[言] 席

我都有同感
如果唔想散 不如組合一個 並置頂 以後只此果一個post果度吹水其他post

鬼叫有d人唔睇置頂的><'''
唔係唔得 但係真係討論番一d有詫義既野咪仲好

而且 而家唔係 乜事都開post咩?[大把係係唔係有必要開post既post都出現左

這是聊帶其他post吧....像是幾點沖涼果類
我知你地熱情 想分享d野比網友知 但係要分享既 多小小感想
唔好1,2句 [好牙,thx,]果d版規都有寫 唔多講啦

D吹水區的回覆有時係短了點的....
積分係死既 網友係生既
咁鐘意拎分有何用?
拎分=係果壇度立足? 好威?

而且 論壇係冇級別之分
高分既幫d新人 帶下佢地
論壇會員係互相幫助

幾精警.....所以我已經少左講廢話(是吧....
我覺得你的意見也幾好的說!

Originally posted by 衛宮士郎 at 2006-4-14 23:51:

拜託你了
我的替身(拍肩

bao_27還未論到我.....

[ Last edited by 1992wtk on 2006-4-15 at 12:12 AM ]
回復 支持 反對

瘋人們不負眾瘋人所望........
白豬們和其他還需努力XD

[ Last edited by 1992wtk on 2006-4-15 at 01:14 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by ★Y﹏Y★ at 2006-4-15 01:12:

你這不是犯了士郎說的東東麼- -”?

我還是再模梭兩何一點吧
回復 支持 反對

Originally posted by ★Y﹏Y★ at 2006-4-15 01:18:

我跟你說哦
難道這樂古就沒有人能用十字表達出自己的情感麼
你難不成在說我們的能力低 ?

比起其實大壇,樂古的回覆已經很好...
在樂古看別人的回覆是一種樂趣bao_21
回復 支持 反對

Originally posted by 白色翅膀﹏ at 2006-4-15 01:28:

看帖不回又是樂趣嗎?
不要只看 看完一定有感想
打下1,2句感想都可以有20字啦

唔單止新人
長老級人士都有時會回覆過短...
[ Last edited by 白色翅膀﹏ on 2006-4-15 at 01:29 AM ]

我看帖不回的話不是吹水,
別一竹竿打晒成首船...
而別人看帖不回這些事你限制不了的,
難道要把帖子設定為你一進入便一定要回嗎==
p.s耶穌說,如果認為自已沒有犯過錯就拋出手中的石頭吧~唔知咩福音幾章幾節
回復 支持 反對