樂古Nakuz

標題: 惡魔暴族隊員注意 [打印本頁]

作者: 暴走女神    時間: 18-12-2010 23:02
標題: 惡魔暴族隊員注意
惡魔暴族隊員注意!車隊已在新加坡服開組,車隊名字係( LegendSpirit ),
有興趣加入者,無任歡迎.可找Emaxhk 或   kgb666 入車隊,
多謝支持!
作者: wing86    時間: 19-12-2010 17:09
好.....
從新開始,由頭玩過
等埋我呀,下載中
作者: FUNNYCAT    時間: 19-12-2010 19:55
我試下玩唔玩到先..
作者: yahoo1011    時間: 20-12-2010 05:08
估唔到去到新加坡-口-
作者: FUNNYCAT    時間: 20-12-2010 15:09
開左ac啦,,得5lv= =...666  86  你地加我好友啦..KWONGxFONG
作者: 暴走女神    時間: 20-12-2010 19:34
回復 4# yahoo1011

咁樣!你會來嗎...等埋你上路..
作者: EdixGibsonman    時間: 23-12-2010 07:23
各位好, 我係edix, 狂風, 666, emax, wing你地近來如何?

這個我會考慮一下,不過我要等我傷患復原先

p.s 狂: 有時間msn傾
作者: 暴走女神    時間: 23-12-2010 09:29
回復 7# EdixGibsonman

我們會等你,這個game開始左好似左冇一年,
應該唔會咁快執埋,只怕太多人用bug,比人投訴gm,
gm封閉海外ip咁就大件事,你小心保重身體.......
作者: EdixGibsonman    時間: 23-12-2010 15:09
回復 8# 暴走女神

多謝你先!!!你係emax?
作者: jimkkllbbqpk    時間: 23-12-2010 21:11
開左ac啦,,得5lv= =...666  86  你地加我好友啦..KWONGxFONG
FUNNYCAT 發表於 20-12-2010 15:09

我都喺新加波玩緊架,我e+25lv my ID:ilov3babi
作者: ksg    時間: 24-12-2010 17:26
作者: FUNNYCAT    時間: 24-12-2010 19:04
各位好, 我係edix, 狂風, 666, emax, wing你地近來如何?

這個我會考慮一下,不過我要等我傷患復原先

p.s  ...
EdixGibsonman 發表於 23-12-2010 07:23

OK..MSN搵你..
作者: FUNNYCAT    時間: 24-12-2010 19:07
回復  暴走女神

多謝你先!!!你係emax?
EdixGibsonman 發表於 23-12-2010 15:09

佢係666..呵
作者: FUNNYCAT    時間: 24-12-2010 19:09
我都喺新加波玩緊架,我e+25lv my ID:ilov3babi
jimkkllbbqpk 發表於 23-12-2010 21:11

我好似見到你加左我好友..不過重on又無左..再on時加反你..^^
作者: jimkkllbbqpk    時間: 24-12-2010 22:54
我好似見到你加左我好友..不過重on又無左..再on時加反你..^^
FUNNYCAT 發表於 24-12-2010 19:09

OK ^_^ 我e+升到28lv lo
作者: 望乂    時間: 29-12-2010 00:05
wow
個個都玩返
咁我都唔汁輸 down黎玩先:-D
作者: 暴走女神    時間: 30-12-2010 01:35
回復 16# 望乂

係就快d,我地等緊你落黎............
作者: emax    時間: 30-12-2010 14:00
很久沒見! —齊再做大牛。 快來!
作者: jimkkllbbqpk    時間: 31-12-2010 19:20
很久沒見! —齊再做大牛。 快來!
emax 發表於 30-12-2010 14:00

同埋我a_a
作者: 暴走女神    時間: 31-12-2010 23:30
回復 19# jimkkllbbqpk

等埋我,我都想出大牛
作者: NuclearAsh核灰    時間: 31-12-2010 23:32
emaxhk入左第二隊車隊喎...-w-
作者: jimkkllbbqpk    時間: 1-1-2011 11:54
emaxhk入左第二隊車隊喎...-w-
NuclearAsh核灰 發表於 31-12-2010 23:32

喺l0r...入左Afxxxx
作者: NuclearAsh核灰    時間: 1-1-2011 15:43
喺l0r...入左Afxxxx
jimkkllbbqpk 發表於 1-1-2011 11:54 AM

Btw而家同佢同隊lolz
作者: emax    時間: 1-1-2011 23:34
Hey,  我是LegendSpirit的副隊長, 我也有幾個a/c在其它車隊。
要做大牛的加 emaxHK, 我開始做la。
作者: 傑@    時間: 2-1-2011 09:54
我有好多問題 -,-新加坡唔係英文加咩!_! D任務都係英文..點買車車?(點買點)-.-
作者: jimkkllbbqpk    時間: 2-1-2011 10:56
Hey,  我是LegendSpirit的副隊長, 我也有幾個a/c在其它車隊。
要做大牛的加 emaxHK, 我開始做la。 ...
emax 發表於 1-1-2011 23:34

未升得35lv啊sosad
作者: FUNNYCAT    時間: 2-1-2011 13:09
以前玩港服,.,坐係電腦前面1日都無問題..旦而開game之前就算的起左個心肝去升下lv,最後都頂唔到兩個鐘~_~....雖然環境係一樣  不過仲係小左份親切感,,]
同埋溝通係一個問題,,,又無每日做,,又無寶石任,,搵錢同搵石合成都難..而家18lv刷小宏都係用個競速1.6.真係陰公,,,= =..
同埋佢好多車都係要用點買,,就算唔洗,,,買到0的裝都唔知係邊刷,,,
我會試下再努力下既..@@
作者: NuclearAsh核灰    時間: 2-1-2011 15:24
同埋溝通係一個問題,,,
FUNNYCAT 發表於 2-1-2011 01:09 PM

Just use ur english.

再唔係咪當單機咁玩...講真你去海外玩除非玩台服
否則你為既都只會係過下手癮
又無每日做,,又無寶石任,,搵錢同搵石合成都難..而家18lv刷小宏都係用個競速1.6.真係陰公,,,= =..
FUNNYCAT 發表於 2-1-2011 01:09 PM

08年10~12月港服咪又一樣未出暴走未出日任~少個日任唔洗死既
去到唔同環境有唔同咪當訓練下自己應變能力...
同埋佢好多車都係要用點買,,就算唔洗,,,買到0的裝都唔知係邊刷,,,

RayCitySEA照舊可以收點,市價1k@ cash兌1Mil~1.5Mil

至於刷裝既問題我有資料...不過未譯齊
你想要咩車邊套邊件?
作者: KaiWeNG    時間: 2-1-2011 16:49
以前玩港服,.,坐係電腦前面1日都無問題..旦而開game之前就算的起左個心肝去升下lv,最後都頂唔到兩個鐘~_~.. ...
FUNNYCAT 發表於 2-1-2011 13:09

我之前都係 星期6 日 一放學就會坐係部電腦狂跑苗 由朝跑到晚...到老豆/呀媽叫山機先山機
但係依家玩新加坡版...坐係到10分鐘已經覺得好日悶lol
作者: KaiWeNG    時間: 2-1-2011 16:49
要做大牛的加 emaxHK, 我開始做la。 ...
emax 發表於 1-1-2011 23:34

咁快做大牛-.-
真係神
作者: KaiWeNG    時間: 2-1-2011 16:50
未升得35lv啊sosad
jimkkllbbqpk 發表於 2-1-2011 10:56

我20lv都未夠lol
作者: emax    時間: 2-1-2011 19:09
其實你們的問題,我已經經過了, 只要你能單玩阿虫,就能升得很快。 + oil!
作者: 暴走女神    時間: 2-1-2011 20:51
回復 29# KaiWeNG

真係有d悶,所以我一邊玩rco, 一邊玩三分天下,平衡一下,都幾好 o架.
作者: 望乂    時間: 4-1-2011 19:19
emax 你真係太快啦- -....
快d 40左記住要帶我呀 哈哈
要等埋我做大牛

其實我同d人溝通都ok
但係有時都會悶悶地
作者: yikhei1    時間: 4-1-2011 20:38
又想去暴走呃老虎-_____-v
作者: 暴走女神    時間: 4-1-2011 20:41
又想去暴走呃老虎-_____-v
yikhei1 發表於 4-1-2011 20:38

暫時只有海盜套裝提供.未知幾時出老虎
作者: NuclearAsh核灰    時間: 4-1-2011 21:33
暫時只有海盜套裝提供.未知幾時出老虎
暴走女神 發表於 4-1-2011 08:41 PM

你錯鳥

已更新韓服五輪暴走系統 可直接出鷹
作者: 暴走女神    時間: 4-1-2011 23:24
你錯鳥

已更新韓服五輪暴走系統 可直接出鷹
NuclearAsh核灰 發表於 4-1-2011 21:33

o華!咁好,咁唔知等到幾時先到波服更新出鷹,相信聽到依個消息啲人.條頸一定伸得好長.....好長...
仲流埋口水...................可能等到港服重開,波服都未有......
作者: NuclearAsh核灰    時間: 5-1-2011 00:11
o華!咁好,咁唔知等到幾時先到波服更新出鷹,相信聽到依個消息啲人.條頸一定伸得好長.....好長...
仲 ...
暴走女神 發表於 4-1-2011 11:24 PM

...我講緊係RCSEA出

我之前仲會出韓服更新譯文之時
某帖已經講過韓服推出左

FAIL

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615eht2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2