樂古Nakuz

標題: [遊戲情報] 電影級水準!《使命召喚4》洩露畫面 [打印本頁]

作者: [S]↘《程》↙    時間: 9-1-2007 10:21
標題: [遊戲情報] 電影級水準!《使命召喚4》洩露畫面
  早在今年11月《使命召喚3(Call of Duty 3)》剛剛發售的時候,Activision公司就迫不及待地向外界透露了有關《使命召喚4(Call of Duty 4)》正在開發的消息。同時,在隨後的幾周內連續爆料,吊足了二戰游戲迷們的胃口。
  按照Activision公司與其它兩家遊戲開發公司的協議表明,Infinity Ward公司負責該系列偶數代作品的開發,而Treyarch則擔任其奇數代作品的開發。由此可知,《使命召喚 4》必將出自Infinity Ward公司之手,並且為PC及家用機多平臺發售。
  此外,《使命召喚 4》將從系列作一貫的二戰背景跳躍到現代戰爭,但具體的國家及地區還未公佈,但有猜測說會像EA的《戰地》系列那樣定為衝突不斷的中東地區。而通過次世代技術的強大表現能力,該作所表現出來的逼真程度將超乎想像,玩家可以點射頭盔讓其旋轉,或徹底打掉頭盔,甚至只打掉敵人的耳朵。
  目前,幾張極具震撼力與逼真程度的《使命召喚 4》的圖片被流傳出來,但根據目前各次世代主機及主流PC的機能上講,要想表現出這種效果還不太可能。同時,單從畫面上看,除了樓梯和遠景中的樹叢之外,實拍照片的痕跡依稀可見。

作者: Mandyliu    時間: 9-1-2007 11:21
勁似拍戲wo 啲畫面@@.
作者: [H]l1ch2h3    時間: 9-1-2007 12:46
靚到....
唔似一隻game...
好似電影既圖
作者: 還是小孩子    時間: 9-1-2007 13:29
勁丫不過我部機一定玩唔到
作者: 阿爾卡迪亞    時間: 9-1-2007 13:32
不知系統需求....
作者: 千翼    時間: 9-1-2007 18:00
好像設定在未來
"A modern War"
= =不會又中東吧
大慨會加強網戰的內容
設置一個和bf 2142不同的未來世界
...本人想像,(迷:還不是亂吹?!)
作者: ∼西門雪條∼    時間: 9-1-2007 18:04
哇= =勁真= ="係唔係用黎係ps3到玩架- -?
作者: [H]魔人    時間: 9-1-2007 18:19
你唔講  我都唔知呢隻係pc game  
作者: =熱血神童=    時間: 9-1-2007 18:35
哇...
唔怪得你牌話電影級水準啦= =
畫面真係正到不得了.............
有冇得下載架 = =
洗唔洗錢嫁....
作者: Dante666    時間: 9-1-2007 21:59
都唔知d圖真定假= =|
作者: 小白豬    時間: 9-1-2007 22:06
單從畫面上看,除了樓梯和遠景中的樹叢之外,實拍照片的痕跡依稀可見。

有可能係假既
作者: 楓之道    時間: 13-1-2007 23:39
你講就講係電影級水準,但d圖奇實係唔係電影圖黎ga?._.而家邊有d game真到同真實生活冇分別..
作者: jack31292000    時間: 17-1-2007 09:00
電影圖~唔似game?
作者: air92316    時間: 17-1-2007 21:23
太棒了吧
這種畫面好變態
作者: vii    時間: 19-1-2007 17:41
拍戲咁款wo真到-0-
作者: 鴛鴦織就欲雙飛    時間: 23-1-2007 15:32
有冇人知系統需求 -.-?
作者: pongpong1993    時間: 31-1-2007 20:35
勁真,好想玩
作者: kai昇    時間: 5-2-2007 22:57
我就話係假啦
而家d game 畫面我覺得仲未去到呢個水準
睇真d, 真係好似真既相片咁
作者: Oo亞龍oO    時間: 5-2-2007 23:04
原帖由 kai昇 於 2007-2-5 22:57 發表
我就話係假啦
而家d game 畫面我覺得仲未去到呢個水準
睇真d, 真係好似真既相片咁

我覺得係真喎= =
呢隻game都未正式面世
點可以話畫面未去到呢個水準= =
你要知道科技的發展速度係唔等人架a.a?
作者: aaiz911    時間: 7-2-2007 21:08
畫面真的太漂亮了吧~
如果是真的配備需求應該蠻高的~
作者: chankapo    時間: 18-2-2007 18:33
好真
係電腦到玩?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615eht2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2