樂古Nakuz

標題: 建議新手不要玩台服,官方根本不做事~ [打印本頁]

作者: BleachDeath    時間: 26-6-2017 19:39
標題: 建議新手不要玩台服,官方根本不做事~
天王要出武器,於是找天王聊天,培養感情。

可惜的是,排隊怎麼排都不會是你。

https://youtu.be/d5QLwOG5Mcc

這部運氣比較好,還有機會搶到。

https://youtu.be/-pLIoJcKDvU

這部就猛了,長達十分鐘點不到。

希望新手看到此影片,以此為戒。千萬不要來台服。
作者: 小妍~    時間: 26-6-2017 19:42
港台服都一樣 不是新聞呀
作者: 淚無情    時間: 26-6-2017 20:12
好難打爆外掛。。。
作者: 淚無情    時間: 26-6-2017 20:14
一係搵人12小時  分2班。。。清掛佬  請4個管理  封帳   不過好難好似韓服咁
作者: harry1516    時間: 26-6-2017 20:19
淚無情 發表於 26-6-2017 20:14
一係搵人12小時  分2班。。。清掛佬  請4個管理  封帳   不過好難好似韓服咁

有心的一早清曬喇
GM根本只係無心
台灣代理,正常發揮
作者: wingwing999    時間: 26-6-2017 20:20
其實要解決呢d問題好簡單
王區全部100信先入得
外掛夠膽咪黎, ban完慢慢升多個100信acc
作者: 淚無情    時間: 26-6-2017 20:27
harry1516 發表於 26-6-2017 20:19
有心的一早清曬喇
GM根本只係無心
台灣代理,正常發揮

好難學到韓服咁  冇掛就算有都好少    主要唔係有心定冇心
因為隻game 存有漏洞程式    防掛糸統=垃圾   加上港台  封幾多 開幾多   比外掛打爆    只有佢電腦 電磁紀錄 存在異常先有得鎖
作者: JIMMY8600    時間: 26-6-2017 20:37
wingwing999 發表於 26-6-2017 20:20
王區全部100信先入得
外掛夠膽咪黎, ban完慢慢升多個100信acc ...

其實咁樣反而累左班真玩家
外掛有時都見佢地普通地圖隔空打怪
所以對佢地應該無影響

作者: arhoronald    時間: 26-6-2017 20:45
淚無情 發表於 26-6-2017 20:27
好難學到韓服咁  冇掛就算有都好少    主要唔係有心定冇心
因為隻game 存有漏洞程式    防掛糸統=垃圾    ...

可以遠距離點怪個BUG唔係改左啦咩?之前係因為組隊先有依個BUG其實唔關事...
作者: arhoronald    時間: 26-6-2017 20:46
wingwing999 發表於 26-6-2017 20:20
王區全部100信先入得
外掛夠膽咪黎, ban完慢慢升多個100信acc ...

100信又點?拉你入去未一樣得....
作者: 淚無情    時間: 26-6-2017 21:09
arhoronald 發表於 26-6-2017 20:45
可以遠距離點怪個BUG唔係改左啦咩?之前係因為組隊先有依個BUG其實唔關事... ...

打個比如 官方點修改到冇 外掛程式 修改到有 漏洞一樣有 升級版本2.0  
防不勝防   治標不治本
作者: arhoronald    時間: 26-6-2017 21:13
淚無情 發表於 26-6-2017 21:09
打個比如 官方點修改到冇 外掛程式 修改到有 漏洞一樣有 升級版本2.0  
防不勝防   治標不治本 ...

如果修到沒依個洞好難修到有...你望一望依家11段仲有沒外掛就知
作者: 5678000    時間: 26-6-2017 21:37
唉E加肥冰都有外掛...... 點玩呀...
作者: 神之息    時間: 26-6-2017 22:10

你仲有玩?????????? 我係最終X幻想
作者: 小妍~    時間: 26-6-2017 22:45

你想太多了
作者: 小妍~    時間: 26-6-2017 22:46
arhoronald 發表於 26-6-2017 21:13
如果修到沒依個洞好難修到有...你望一望依家11段仲有沒外掛就知

算禮讓啦D外掛比你11段入怪

你再咁串 佢地怪都唔比你入

入到11段 有得睇無得打 想死主都唔得^.^
作者: harry1516    時間: 26-6-2017 23:09
小妍~ 發表於 26-6-2017 22:46

陰公豬
外達掛讓怪比你打真係皇恩浩蕩
得罪佢就投曬你D城
真係無得頂
作者: libra小黑    時間: 26-6-2017 23:36
小妍~ 發表於 26-6-2017 22:46

有得禁塊板出返黎嫁
作者: 神之息    時間: 26-6-2017 23:43
玩美巨安全
作者: 淚無情    時間: 26-6-2017 23:51
神之息 發表於 26-6-2017 22:10
你仲有玩?????????? 我係最終X幻想

有丫 玩緊港巨。。。。
作者: 神之息    時間: 26-6-2017 23:56
淚無情 發表於 26-6-2017 23:51
有丫 玩緊港巨。。。。

GG 我係美巨....班人仲有玩?    愛理大家姐都係美巨
作者: 淚無情    時間: 26-6-2017 23:58
神之息 發表於 26-6-2017 23:56
GG 我係美巨....班人仲有玩?    愛理大家姐都係美巨

同舊巨 朋友玩緊   

愛新  rx霸

舊戈班神域 冇。。。
作者: kafu1234    時間: 27-6-2017 00:07
我意見
香港 台灣  GM 根本係費

沒有是正常運作
作者: 小妍~    時間: 27-6-2017 00:17
libra小黑 發表於 26-6-2017 23:36
有得禁塊板出返黎嫁

其實我知 唔洗扮醒
作者: okas77766    時間: 27-6-2017 01:04
之前都無咁狼死

會留番幾秒俾你打下

而家全部BOSS級怪都係咁既情況

大家真係唔好買外掛料,兵喇

買完番黎,整好武,練好兵

都係得冰樹打
作者: wingwing999    時間: 27-6-2017 01:08
arhoronald 發表於 26-6-2017 20:46
100信又點?拉你入去未一樣得....

你估組隊拉入去無紀錄呀? 你搵正身拉入去咪ban你正身囉
一個100信acc 成本好大
巨商"信用等級" 本身存在價值就係咁, 唔俾短時間內狂開acc做某樣野
當外掛黨發現開acc 成本太高, 刷王無肉食, 自然就放棄架啦, 佢地做生意je, 要交電費架
作者: 神之息    時間: 27-6-2017 01:45
淚無情 發表於 26-6-2017 23:58
同舊巨 朋友玩緊   

愛新  rx霸

愛新玩成點...又做課長?????????
山貓唔係有玩咩???????傷心的魚係美巨
作者: 神之息    時間: 27-6-2017 01:45
wingwing999 發表於 27-6-2017 01:08
巨商"信用等級" 本身 ...

得美巨先會CHECK   台港巨用召喚唔會點封
作者: 無奈試試    時間: 27-6-2017 03:26
睇完D回覆
我覺得唔打擊外掛,一定有佢原因係度
可能覺得冇價值,或者根本冇辦法,或者人手唔夠
原因是遊戲公司先會知道
比如舊港巨,後來橘子都摺
認同改良遊戲本身玩法係比較有效打擊外掛

作者: 淚無情    時間: 27-6-2017 04:13
神之息 發表於 27-6-2017 01:45
愛新玩成點...又做課長?????????
山貓唔係有玩咩???????傷心的魚係美巨

愛新 玩得幾好  山貓 冇玩了。。。

如果要重來  佢可能會玩
作者: wingwing999    時間: 27-6-2017 15:52
無奈試試 發表於 27-6-2017 03:26
睇完D回覆
我覺得唔打擊外掛,一定有佢原因係度
可能覺得冇價值,或者根本冇辦法,或者人手唔夠

同意, 甚至我覺得外掛同gm 係私底下deal左
作者: wc030201    時間: 27-6-2017 16:57
破解技術 永遠強過 防守技術加啦。
作者: 黑天使    時間: 27-6-2017 18:35
其實你想巨商冇人玩好易-,- 買2個外掛 1個多開掛1個戰鬥掛  1個月比幾百HKD渣
之後去冰肥區掛  如果GM禁都吾捉  大排人GG   我識條友 掛250神合天王都冇比人封
就知咩料  依家連封鎖名單都冇出過
作者: arhoronald    時間: 27-6-2017 18:49
wingwing999 發表於 27-6-2017 01:08
巨商"信用等級" 本身 ...

你咁講得...人地都可以刷紀錄,依家咁易捉GM都要你等幾日,咁樣捉沒反3-4年我諗佢地會唔夠時間做野
作者: +plzza+    時間: 27-6-2017 19:15
外唔外掛官方有咩所謂 佢只要封書keep住賣 神獸set keep住有人抽
game錢1蚊幾多千億對佢都無影響
作者: Lkyb    時間: 27-6-2017 19:26
arhoronald 發表於 27-6-2017 18:49
你咁講得...人地都可以刷紀錄,依家咁易捉GM都要你等幾日,咁樣捉沒反3-4年我諗佢地會唔夠時間做野  ...

我都係咁諗
SET咩100信先入王區根本不切實際
好簡單呀 你點知拉佢入去果個一定係正身?
唔比人地分身再拉個外掛分身入去王區? 咁樣已經破解左佢100信先可以入王區既方法
作者: 神之息    時間: 28-6-2017 02:15
淚無情 發表於 27-6-2017 04:13
愛新 玩得幾好  山貓 冇玩了。。。

仲有邊個?
好難返去舊港巨既日子
作者: wingwing999    時間: 28-6-2017 16:11
Lkyb 發表於 27-6-2017 19:26
我都係咁諗
SET咩100信先入王區根本不切實際
好簡單呀 你點知拉佢入去果個一定係正身?

閱讀能力係咪真係咁低
個方法係解決外掛打王問題, 唔係永遠防止任何外掛入去
原因係用分身拉入去, 咁個分身都要100信啦, BAN左咪又要重新升過另一個100信分身囉
升一個100信成本太高, 外掛賺唔到錢, 咪唔入去打, 咁個問題咁解決左囉 ...
當然一個無聊人都可以無啦啦買個外掛入去打王, 但呢D人係少數丫嘛,
大部份都係外掛大量經營
作者: Lkyb    時間: 28-6-2017 19:15
wingwing999 發表於 28-6-2017 16:11
閱讀能力係咪真係咁低
個方法係解決外掛打王問題, 唔係永遠防止任何外掛入去
原因係用分身拉入去, 咁 ...

你組織能力有問題 ?
你個方法好簡單
你點証明 個分身 同個外掛分身係有連接?
咁如果有條友唔知情下 做好心拉左個人入去 咁條友原來係玩家型外掛呢?
講之前經過大腦先唔該
你連點証明中間確確實實既關係個方法都無
第二點 當某程度上你阻到賺錢型果班 咁玩家型外掛果班呢 唔洗做野原來 ?
第三點 外掛刷出黎既錢 都可能有人繼續買咖喎 要做既野唔係應該玩家質素提升唔去買任何錢?
我係你就唔係度獻醜啦
繼續係巨商毒埋一邊會更好了
作者: wingwing999    時間: 28-6-2017 19:41
Lkyb 發表於 28-6-2017 19:15
你組織能力有問題 ?
你個方法好簡單
你點証明 個分身 同個外掛分身係有連接?

第一點, 召喚入去既分身開外掛, 已經等同協助外掛行為
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外掛刷錢, 刷出黎既錢轉賣俾團友
結果係封左刷錢+買錢既個d人。
如果係台巨, 被ban果個咪同gm解釋點解無啦啦召幾個1lv開出黎既acc, 無做過其他野, 就入去開掛刷王
首先玩家申請accout個一刻就已經同意左公司既term of service, gm有權咁樣做
唔係一句證明唔到有關係就可以合理解釋協助外掛呢個指控

第二, 無人話要唔捉佢地, 純粹提出呢堆掛, 大部分係集團式經營, 一黎就一班咁黎刷, 當呢d人捉哂, 玩家型就係下一個對象

第三, 如上, 捉外掛同提升玩家質素本非互相對立, 兩樣可以一齊做。不過宜家呢個post係有人提出gm唔捉外掛, 事實的確如此,
無啦啦同人講點解唔提升質素,我都唔知點答你

第四, 維護巨商係每個愛巨商玩家應有之義, 你可以冷眼旁觀, 但無必人一直講D無建設既說話
作者: 1234950    時間: 28-6-2017 20:41
wingwing999 發表於 28-6-2017 19:41
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外 ...

好似講左好耐....
仲講緊呢個方法....

就算合約寫左有權唔代表告佢告唔入

ANYWAY  要100信其實係擾民
同埋應該要韓巨改 台巨先會改

如果有心搞唔洗SET100信先入到  每隔一陣GM去睇下咪得囉
E+GM唔做野  你整到100信先入到 佢都係唔做野

要捉要做 可以做好多野  但依家PLAYWITH搞到咁
要搞都太遲  
作者: arhoronald    時間: 28-6-2017 22:21
wingwing999 發表於 28-6-2017 19:41
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外 ...

都係個句啦,依家求其行幾個嚴重區都見到外掛,GM都唔做野,你唔好望佢查咁多野啦
好似上次有人開外掛來攻城,未一樣沒人封.晒氣啦,台港巨跟本沒管理員,只有玩家同外掛同埋就係識賣點既奸商
作者: Lkyb    時間: 29-6-2017 04:19

講就理想囉 做呢?
建唔建設性呢 就唔係你定既 講下都唔得 專制過共產黨
如果有人覺得自己講野有(建設性) 我建議你盡早去信韓國總公司
否則有人講完唔做姐係紙上談兵 咁同被稱為冷眼旁觀既人一樣咖啦
大個仔啦 自己諗啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615eht2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2