樂古Nakuz

標題: 關於小飛呢個ac [打印本頁]

作者: 火火糕    時間: 14-2-2009 13:43
標題: 關於小飛呢個ac
13/2 號 本人 火火糕123  用星古換左小飛 (吾識打符號)   呢個殺人ac

我系 收之後系第2日上到樂古先睇到原來佢系昆番黎個ac

我囉左E-mail 之後改左佢帳密 同 2個人物既角密  但差1個人既角密吾知道

我朋友話驚我比人昆 所以佢幫我一齊收 .

我記低晒所有msn同我Fd講既野

如果佢有1個角色既角密

我驚佢查到  應該點好
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 13:54
得1個角密——應該查唔到的
就算有晒兩個都查唔到咖——
要寄份唔知咩帳號資料申請書去星夢度-.-
作者: dream_2233    時間: 14-2-2009 14:03
最緊要記得轉埋佢個EMAIL,
唔係就好易比佢check番
作者: 火火糕    時間: 14-2-2009 14:04
咁都安心D- -   人地見到我都話系吾系昆人個個-  -
作者: 笨炎°﹢    時間: 14-2-2009 16:29
但系,,,我認為你系昆人個個啵 因為某日我記得見到一個貼話小飛昆左佢錢 有咩理由佢本身系昆狗但佢放ac比你又冇昆你呢-`,,,,,
作者: 火火糕    時間: 14-2-2009 21:39
因為個陣我系自己系到同佢講野 我另一個Fd就系到幫我入ac 佢幫我改晒D所有野 得番個 帳號 同 第3個未知角密既角色 佢系知道  . 依家我就系驚佢知第3個角色既角密 驚佢查出 . 我冇上抱怨都吾知 .
作者: wowowo-3-    時間: 14-2-2009 22:40
64230419^^.....
作者: ﹡烙影°ㄨ    時間: 14-2-2009 23:32
64230419^^.....
wowowo-3- 發表於 14-2-2009 22:40

你打個電話出黎係咩意思-0-?
作者: 火火糕    時間: 15-2-2009 12:20
佢未系放小飛比我個個人囉.
作者: wowowo-3-    時間: 15-2-2009 12:38
我同樣都俾小飛爆ac個個人^^你好自為之
作者: hi佬    時間: 15-2-2009 15:14
做咩你知我電話?
作者: 咒ξ邪娃′    時間: 15-2-2009 22:45
爆人ac唔關角唔角密事"但係我可以同你講有2個人用身分證拎ac會比人封ac某人講"好自為之
我有拎過隻ac"自己小心d"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615eht2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2