ericsson1314 發表於 10-10-2009 23:49:34

有冇人可以幫下我呀,我睇唔到隻game d中文=[

真係冇改圖!!!唔知點解我一開game就變成咁= ="
淨係睇到英文同數字,就係睇唔到中文...
有冇人知咩事,可能幫下我呀...= ="

ericsson1314 發表於 11-10-2009 01:30:44

真係冇人幫到我= ="

幽伯 發表於 11-10-2009 09:29:02

係唔係 亂碼? windows 唔支援?

優舞帥小樂 發表於 11-10-2009 10:22:58

樓主一定改圖-__-
你地睇下佢既武點-_- 18lv 係咁做任都可以上到30m-_-?
如果你地話佢用真錢屈武點 樓主隻game變誠咁樣中文睇唔到 佢仲會出真錢買嗎-_-
板主都比佢呃到-_-o了

幽伯 發表於 12-10-2009 18:55:13

樓主一定改圖-__-
你地睇下佢既武點-_- 18lv 係咁做任都可以上到30m-_-?
如果你地話佢用真錢屈武點 樓主隻game變誠咁樣中文睇唔到 佢仲會出真錢買嗎-_-
板主都比佢呃到-_-o了 ...
優舞帥小樂 發表於 11-10-2009 10:22 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
係WO ...-.-30萬WO 兄弟...
改圖 應唔應該扣佢分-.-

戀愛初哥小雨 發表於 16-10-2009 23:10:42

我分身110m技點播
掛尋丹機掛返來..咁洗唔洗扣我分?

tommy8-1-4 發表於 17-10-2009 18:43:54

因為應該你果張係a卡對嗎??/ ATI    係張卡到set 中等/最高質..就ok

mui1388ken 發表於 18-10-2009 12:08:28

採集機呃武點呃上30m唔係問題= =

三毛俠 發表於 29-10-2009 03:05:07

我之前個採集機都有50m武點係到啦
唔出奇wo
重要50m武點ac賣左出去都值錢

JORDANkOBE24 發表於 30-10-2009 13:06:57

1# ericsson1314 嘩...30幾m武點
頁: [1] 2
查看完整版本: 有冇人可以幫下我呀,我睇唔到隻game d中文=[