danchan123 發表於 11-8-2008 10:01:51

提提你.快d 入黎.一陣比人昆就唔好喇.

曉月.個條友係昆人ga.佢專昆d 賣ac 既人.佢好多招ga..大家點都唔好賣比佢.
佢msn係:etbicr@hotmail.com...死cheap 精..你好窮呀.要gash 就自己去買喇

wong2431 發表於 11-8-2008 11:56:15

可唔可以講下佢點昆你=0=仲有無圖好難信

曉月 發表於 11-8-2008 12:00:46

1234打飛機 發表於 11-8-2008 20:36:33

曉月都昆左我150點GASH牙 正一食屎9

木火土 發表於 11-8-2008 21:11:47

4樓申請左id第一個回既就係呢個帖.
感覺到樓主同4樓係同一個人~
擺明同3樓有過節....

wong2431 發表於 12-8-2008 00:06:39

哈哈~~有人露出尾巴喇,你為咩事好屈佢呢我反而想知

曉月 發表於 12-8-2008 00:08:24

852456852456 發表於 12-8-2008 09:52:01

del.........................................................

danchan123 發表於 12-8-2008 09:53:35

你白木ga.同一個人?????????自己check IP 喇.細路
IP 證明全部...信唔信唔關我事ga.你地可以賣ac 比佢...我只係好心提下你地.....ok??????

木火土 發表於 12-8-2008 10:10:14

原帖由 danchan123 於 12-8-2008 01:53 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你白木ga.同一個人?????????自己check IP 喇.細路
IP 證明全部...信唔信唔關我事ga.你地可以賣ac 比佢...我只係好心提下你地.....ok??????
「4樓申請左id第一個回既就係呢個帖.
感覺到樓主同4樓係同一個人~
擺明同3樓有過節....」

我講既野冇一句肯定你同4樓係同一個人,
我只係話感覺到 好正常既事 我相信人人都會咁覺得~
我亦都冇一句係講大話~
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 提提你.快d 入黎.一陣比人昆就唔好喇.