Kazami 發表於 22-2-2008 22:13:09

邱福龍可以維持幾耐 ?

根據龍少往績
大家都知龍少d書一向都係有頭威無尾陣

今次神兵4, 大家估龍少的熱誠/水準可以Keep幾多期 ?

p.s. 龍少, 希望你真係生性, 唔好成日俾人睇死

~{戴浩光}~ 發表於 23-2-2008 09:07:27

咩你咁樣講野嫁,你唔like睇咪唔好睇囉!仲要踩龍生.....[]

granger0125 發表於 23-2-2008 13:48:11

佢唔係踩龍哥~~~因為e個缺點係人都知~~~
我都希望e次龍哥可以好頭好尾~~~唔好再龍頭蛇尾喇~~

~{戴浩光}~ 發表於 23-2-2008 13:52:31

雖然係,但係我係龍生既fans,so我都係支持龍生既!!!!![] []

soe1108 發表於 23-2-2008 15:32:34

希望佢keep到水準同時唔好脫期啦, 話哂都係創業作呀. 努力

~{戴浩光}~ 發表於 23-2-2008 16:05:18

脫期?你仲離譜,咁話龍生[] []

ban你老Lo 發表於 23-2-2008 16:31:14

之前成套龍神 大聖王 火雲邪神
都keep到水準啦

不過結局有d強差人意咁姐
單故事都好吸引阿!好有創意
畢竟 福龍都只係個出色ge畫家 而唔係金庸!
14蚊咁精彩 都冇話可說啦

~{戴浩光}~ 發表於 23-2-2008 17:50:44

呢句先似番啲人話.......

積克 發表於 23-2-2008 18:45:22

原帖由 ~{戴浩光}~ 於 23-2-2008 09:07 發表 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
咩你咁樣講野嫁,你唔like睇咪唔好睇囉!仲要踩龍生.....[]
我可以大聲同你講、我絕對係龍迷,佢所有作品我都有睇,神兵4都唔例外,己經睇完。
龍生之前實在太多作品虎頭蛇尾,真希望佢唔再令我地失望。

yellowplus 發表於 23-2-2008 19:01:10

原帖由 積克 於 23-2-2008 18:45 發表 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

我可以大聲同你講、我絕對係龍迷,佢所有作品我都有睇,神兵4都唔例外,己經睇完。
龍生之前實在太多作品虎頭蛇尾,真希望佢唔再令我地失望。

虎頭蛇尾<--- 我覺得.......好多客觀因素的 (e.g. 大公司出新書要人手調配)
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 邱福龍可以維持幾耐 ?